Skip to content
Fotocredit: Marjanne v.d. Velde

Meiden B1 Wassenaarse Volleybal Vereniging strijden voor wat ze waard zijn

Jan Rijskamp
13 oktober 202459 second read

In een spannende volleybalwedstrijd in Lisse laat WVV MB1 tegen Liusna MB1 zien dat ze een team zijn met veerkracht en doorzettingsvermogen. Ondanks het 3-1 verlies heeft de WVV MB1 laten zien dat zij kunnen volleyballen. Zo werd de eerste set zelfs met 16-25 overtuigend door WVV gewonnen, wat hun mogelijkheden en wil om te winnen benadrukt.

Hoewel de volgende sets een stuk lastiger waren, bleef het WVV team strijden en toonde ze hun standvastigheid. En zo blijkt dat elke wedstrijd een kans is om te leren en te groeien. Deze wedstrijd was voor de meiden van WVV daarop geen uitzondering. De speelsters, Alyssa Taylor, Aurora Bachman, Bree Levi, Juliet Cremers, Kayla Lim, Lily Seymour, Luci Sankaranarayanan , Lucia Kraaimoore, Mikaela Mari, Olivia van Twillert, Pauline de Vries en Reese Buza hebben waardevolle ervaring opgedaan en hun teamgeest versterkt.

Trainer/coach Ruud Meershoek na de wedstrijd: “Ik ben ontzettend trots op mijn team. Met hun positieve instelling en het vermogen om terug te komen, kunnen we met vertrouwen naar de volgende wedstrijden kijken”. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor de WVV MB1. We kunnen niet wachten om te zien wat ze in hun volgende wedstrijd weten te bereiken.

Tags

Meiden B1VolleybalWassenaarwedstrijdverslagWvv Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top