Skip to content

Kookatelier Wassenaar begint kookrubriek – Samen Koken in Wassenaar

20 februari 20122 minute read

In maart start Kookatelierhouder Francesco Senf een nieuwe rubriek op deze leuke website van Wassenaarders.nl voor, door en over Wassenaarders. Iedere week belicht hij een van zijn gerechten uit ondermeer zijn Groot Wassenaars Kookboek, compleet met foto’s van de gerechten of van specifieke kookhandelingen. In zijn vaste rubriek Samen Koken in Wassenaar geeft hij tips om het koken voor groepen goed te organiseren, zodat u niet in de stress raakt. Recepten komen beschikbaar voor de trouwe web-bezoekers.

KOOKCLUBS KUNNEN NOG EEN PAAR NIEUWE LEDEN GEBRUIKEN

Voor het 2e deel van dit seizoen van februari t/m juni 2012 zijn er bij 2 clubs een paar plaatsen beschikbaar gekomen voor beginners of gevorderden. Bij voldoende animo komt er wellicht een nieuwe club voor beginners op een vaste donderdagavond. Alle clubs hebben een eigen clubsite, waarop het menu van die maand staat beschreven. Zo’n kooksessie begint rond 18.30 uur. De chef licht de receptuur en bepaalde technieken toe, verdeelt de taken en laat de leden in kleine teams aan de slag gaan. Na zo’n anderhalf uur gaat de groep aan tafel en worden de gerechten besproken. Rond de klok van half elf is er koffie. In een paar sessies leren de deelnemers het belang van de goede keukenplanning kennen. Na een eerste kennismaking aan het begin van het seizoen ontstaat al een leuke groep van mensen van verschillend pluimage, maar met één ding gemeen: Samen koken is een feest!”

Gezond en gezellig leven
“Wij koken gezellig met elkaar met verse producten en maken ook eigen bouillons en fonds. Wij stimuleren de leden om bewuster bezig te zijn met het kiezen van de producten, om zodoende gezond te kunnen eten. En daar hoort soms ook een stukje spek bij, chocoladesaus of roomijs. Het clublidmaatschap voor nog 4 maanden bedraagt € 108,00, exclusief de menukosten per keer \ ad € 30,00.

Aanmelden kan bij kookatelierhouder Francesco, mobiel 06-53.370.580.
E-mail: chef@kookatelierwassenaar.nl. Site : www.kookatelierwassenaar.nl

Tags

Gerelateerde artikelen
Back To Top