Ga naar hoofdinhoud

Kookclub voor krasse knarren 75+

15 augustus 20172 minute read

Wassenaar – In het kader van haar 15-jarig bestaan neemt Kookatelier Wassenaar een bijzonder initiatief voor 75-plussers, die een nieuwe uitdaging willen aangaan. “Acht heren van 75 of ouder gaan eens per maand met elkaar achter de kachel!” Voorlopig vier keer op de vierde donderdag van de maand, vanaf 11.00 uur in Het Kerkehout.

Met de uitspraak van een dorpsgenoot “Na 50 jaar huwelijk wil ìk nu wel eens voor mijn partner koken!” ging kookatelierhouder Frans Senf aan de slag. “Er bestaan heren, die heel veel buiten de deur hebben gegeten en thuis nog nooit een lekker visje hebben bereid. Daar gaan we wat aan doen.” Bij voldoende belangstelling start de eerste “Ovale Tafel Club” op donderdag 26 oktober. Per club acht leden, niet meer en niet minder. De maandelijkse lunch bestaat uit 3 kleine gerechten, die de heren thuis zonder problemen binnen anderhalf uur op een sfeervol gedekte tafel kunnen zetten. Rond de klok van half een wordt het voorgerecht met een mooi glas wijn geserveerd aan de Ovale Tafel.

RUIMTE VOOR LEVENSVERHALEN
Daarna krijgt één van de leden 8,5 minuut de ruimte voor een levendig verhaal over zijn carrière, hobby- of toekomstplannen. Na het hoofdgerecht is er een luchtig dessert en rond 14.00 uur samen afwassen en opruimen. “Het wordt een bijzondere maandelijkse ontmoeting worden, waar de leden iets van opsteken en wellicht elkaar later uitnodigen voor een gezellige lunch thuis”. Voorlopig begint Frans met één clubje. Twee heren hebben zich al aangemeld. Wellicht komt er in een later stadium een vervolg. Geïnteresseerden kunnen bellen of schrijven met Frans Senf, telefoon 06-53.370.580. Email: chef@kookatelierwassenaar.nl

De kosten per sessie bedragen: € 75,00, all-in. Er kan alleen voor 4 sessies worden ingeschreven.

Tags

75-plussersKokenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top