Ga naar hoofdinhoud

Het tweede Groot Wassenaars Kookboek, MET VEEL PLEZIER SAMEN KOKEN

10 mei 20172 minute read

Wassenaar – Aan het eind van hun 14e kookseizoen wordt er door alle kookclubs hard gewerkt aan het nieuwe kookboek van kookatelierhouder Frans Senf. De titel MET VEEL PLEZIER SAMEN KOKEN geeft aan hoe leuk het is om met elkaar in de keuken aan de slag te gaan. “Alle 250 gerechten zijn door de leden in ons kookatelier zelf gekookt en vlak voor het uitserveren even gefotografeerd. En daar worden wij helemaal blij van.” licht de chef toe. “Met 2 kookleden steken wij er in 9 maanden meer dan 1000 uur in. Eind september rolt het van de pers en wordt het professioneel in een harde kaft ingebonden. Driehonderd pagina’s op langspeelplaatformaat. Een collectors-item voor de kookliefhebber.

SPECIALE ACTIE VOLGERS WASSENAARDERS.NL
Als volger van Wassenaarders.nl kunt u het boek alvast reserveren voor € 38,50 ipv € 48,50! Wat moet u doen? Ga naar www.kookatelierwassenaar.nl/formulieren/inschrijven_boek en vul het formulier in. Bij kookclub vult u “Volger Wassernaarders.NL” in en klaar is kees!

Hoe groot de oplage wordt, hangt af van de inschrijvingen onder de 220 leden en nog zo’n 200 oud-leden. Het eerste Groot Wassenaars Kookboek was in 2008 met een oplage van 1162 exemplaren in 2 maanden uitverkocht.

Leden en oud-leden kunnen nu al inschrijven tegen gereduceerde prijs. Het boek wordt vanaf begin oktober verkocht door de lokale leveranciers, waar wij onze dagelijkse verse boodschappen doen: Keurslager Groeneveld, Jumbo, Thiry, Brama, Kaas en Zo, Groeneveld Natuurlijk en bij Boekhandel de Kler. Verkoopprijs € 48,50.

Met uitgevers wordt overlegd of het kookboek ook landelijk in de boekhandels komt te liggen.

Wilt u de productie van het boek op de voet volgen, dat kan via de FB-site Met Veel plezier Samen Koken

Tags

Groot Wassenaars KookboekKokenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top