Skip to content

Chef Francesco presenteert het 2e Groot Wassenaars Kookboek!

30 september 20172 minute read

Wassenaar – Chef Francesco is bijzonder blij dat na 9 maanden noeste arbeid ons 2e Groot Wassenaars Kookboek met de titel: GENIETEN VAN SAMEN KOKEN op 1 november a.s. verschijnt.

Het is anders dan alle andere kookboeken. Het is leuker. In dit boek gaat alle aandacht naar de kookliefhebber en niet naar de topkoks. Het is gemaakt en uitgegeven door kookliefhebbers, die graag wat uurtjes met hun vrienden in de keuken wil staan om vrienden of familie te verwennen. Bij het openslaan ziet de ware levensgenieter direct wat dit boek bijzonder maakt. Het plezier van het samen koken en de kwaliteit van de gerechten stralen ervan af. Je wil gelijk aan de slag. Alle 200 recepten zijn in de afgelopen jaren gekookt door 200 leden van ons kookatelier, vlak voor het uitserveren gefotografeerd ,besproken en bijgeschaafd.

Dit collectors item met 288 pagina’s op langspeelplaatformaat is echt prachtig vormgegeven door Annemarie Haug van Studio Blanco Voorburg. Op dit moment zijn er al 388 boeken gereserveerd.

Kookboek reserveren kan nu al.
Volgers van Wassenaarders.nl kunnen TOT 1 NOVEMBER A.S. een of meerdere boeken reserveren tegen een speciale ’ledenprijs’: € 38,50 excl. verzendkosten: € 6,50. Afhalen kan ook, da’s gratis! Afhalen en eventueel contant betalen van de bestelde boeken kan op zaterdag 4 november van 08.30 – 18.30 uur in het Kookatelier Het Kerkehout 20, 2245 XR Wassenaar.

Direct bestellen
en per bank betalen kan nu al via onze WEBWINKEL (VOOR LEDEN) Kookatelier Wassenaar.nl. Verzending per post vanaf 5 november a.s..

Ook verkrijgbaar bij boekwinkels- en webshops:
ISBN: 978-90-9030414-4
Auteur/fotografie/ © Frans Senf
Uitgever: Veel Plezier BV
Formaat: 28 x 28 cm , hard cover
Aantal pagina’s: 288, genaaid en gebrocheerd
Verschijningsdatum: 1 november 2017
Winkelprijs: € 48,50

ACTIEPRIJS volgers
Wassenaarders.nl € 38,50

Tags

Groot Wassenaars KookboekKokenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top