Skip to content

Recepten-tiplijn voor de feestdagen

27 november 20122 minute read

Wassenaar – In de maand december kunnen de lezers van Wassenaarders.nl gratis receptadviezen door Francesco opgestuurd krijgen. Stuur een email naar chef@kookatelierwassenaar.nl en geef aan voor hoeveel gasten jij wil gaan koken en naar welke producten jouw gedachten uit gaan. Als het een beetje lukt, dan stuurt Chef Francesco jouw binnen 48 uur een aantal recepten toe, zoals die binnen de kookclubs van het kookatelier worden gebruikt.

Je kunt ook direct doorkoppelen naar het totale receptenregister. Voor het inloggen wordt een code gevraagd. Inloggen User: Wasko Wachtwoord: 85. Al deze recepten zijn geschreven voor 8 personen. Hieronder een paar voorbeelden. Deze recepten zijn geschreven voor 8 personen.

GEGRILDE LAMSKOTELETJES MET RISOTTO ROZEMARIJN/TIJMSAUS

HERTENKOTELET MET ZUURKOOL EN MORILLESAUS

Afbeelding1

ROSBIEF IN PANCETTA GEWIKKELD MET CAPONATA

rosbief1.jpg

ONDER DE BAKSTEEN GEBAKKEN PIEPKUIKENS

PA222523compri

RUNDERFILET MET PECORINO-MAYONAISE EN GEMARINEERDE PEER

P9060538

In januari komen er weer plaatsen vrij in een drietal kookclubs, die allemaal op een vaste maandag-, dinsdag- of woensdag met elkaar koken. Wil je een keer komen proef koken bij een van de clubs. Inschrijven is mogelijk via de website of bel Francesco even : 06 – 53.370.580

Receptenregister

Speciaal voor onze lezers geeft Fransesco u toegang tot al zijn heerlijke recepten neem snel een kijkje op http://www.kookatelierwassenaar.nl/receptenregister2010/index.htm vervolgens kunt u alle recepten bekijken met de volgende speciale inlogcode User: Wasko Wachtwoord: 85

Tags

FeestdagenReceptenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top