Skip to content

De brandweer heeft licht nodig!

29 januari 201336 second read

Wassenaar – Vanaf 1 februari 2013 is er in Brandweermuseum Wassenaar een nieuwe speurtocht (voor groep 4,5 en 6) met de titel : “de brandweer heeft licht nodig!”. De speurtocht voert langs olielampen, kaarslantaarns, schijnwerpers, pekkranskorven en zaklantaarns, en laat zien dat de brandweer vroeger en nu ’s avonds of ’s nachts licht nodig heeft om goed te kunnen werken.

Er zijn nog drie andere speurtochten, twee voor groep 7 en 8 en voor de brugklassers waarin lastige vragen worden gesteld over allerlei voorwerpen en er is een speurtocht voor de kleintjes, die letters moeten zoeken aan de hand van plaatjes van voorwerpen. De speurtocht voor de kleintjes is er ook in het Engels. De andere speurtochten zullen in de komende maanden ook in een Engelse versie worden aangeboden.

Tags

BrandweerMuseumWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top