Ga naar hoofdinhoud

Wie helpt mee de innovatiedag in het Brandweermuseum Wassenaar te organiseren?

1 maart 20132 minute read

Wassenaar – Net als in 2012 willen we een ‘innovatiedag’ organiseren. Er wordt veel geïnnoveerd bij de brandweer, zowel heel praktische dingen, bedacht door de gewone brandweerman of –vrouw als meer gecompliceerde.

Elk jaar organiseert Brandweer Nederland de Jan van der Heijdenprijs voor innovaties bij de brandweer op technisch, maatschappelijk en organisatorisch gebied. Ook in het bedrijfsleven wordt van alles bedacht. Op de innovatiedag willen we een aantal innovaties laten zien op een ‘markt’, zowel de technische als ander. En we nodigen een paar mensen uit om over hun innovaties te vertellen.

We laten ook zien hoe er in het verleden werd geïnnoveerd aan de hand van voorwerpen in het museum. We zoeken iemand die helpt om dat allemaal te regelen, om deelnemers te benaderen, mee te denken over de opzet van de dag en mee te werken aan de pr. informatie en aanmelden bij Kees Plaisier, 0629011009 of brandweermuseum@wassenaar.nl

Column Brandweermuseum Wassenaar

Ook in een klein museum als het Brandweermuseum Wassenaar gebeurt van alles dat voor de meeste mensen verborgen blijft. Niet omdat het geheim is, maar omdat er meestal geen gelegenheid is om er over te berichten. Met deze wekelijkse column willen we dat veranderen. De ene week kan het gaan over een schenking, dan weer over een bijzondere ontmoeting, over een probleem met de vaste collectie, over de dringende behoefte aan hulp of over iets waarop we trots zijn. brandweermuseum@wassenaar.nl, www.brandweermuseumwassenaar.nl ook op twitter en facebook.

Tags

BrandweermuseumColumnWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top