Skip to content

Welke hond lijkt er op Wallace of op Fikkie?

23 augustus 20132 minute read

Wassenaar – In de tentoonstelling Wallace the firedog komen drie verschillende honden voor: de originele Wallace uit Glasgow, zijn Nederlandse versie Fikkie en een Amerikaanse Wallace.

Het Brandweermuseum Wassenaar is benieuwd of er in de regio ook honden rondlopen die heel erg lijken op een van die drie honden. Daarom organiseren we een look-a-like competitie. Stuur een foto in van uw hond als u vindt dat die op een van de drie honden lijkt. Een kleine jury buigt zich erover en kiest de beste look-a-likes. De baas of bazin van het winnende exemplaar krijgt een mooi prijsje.

Inzendingen aan brandweermuseum@wassenaar.nl met vermelding van de naam van de hond en van naam en adres van de eigenaar. Graag voor 22 september.

Column Brandweermuseum Wassenaar

Ook in een klein museum als het Brandweermuseum Wassenaar gebeurt van alles dat voor de meeste mensen verborgen blijft. Niet omdat het geheim is, maar omdat er meestal geen gelegenheid is om er over te berichten. Met deze wekelijkse column willen we dat veranderen. De ene week kan het gaan over een schenking, dan weer over een bijzondere ontmoeting, over een probleem met de vaste collectie, over de dringende behoefte aan hulp of over iets waarop we trots zijn. brandweermuseum@wassenaar.nl, www.brandweermuseumwassenaar.nl ook op twitter en facebook.

Tags

BrandweermuseumWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top