Skip to content

Opendag brandweer Wassenaar

22 oktober 201351 second read

Wassenaar – 12 oktober was het zover, de open dag van de Wassenaarse brandweer. “Onze jongens” hadden deze geweldige dag goed georganiseerd, er was voor een ieder wat wils. Voor de kleintjes waren er een tal van activiteiten waar zij aan konden deelnemen en ook voor de volwassenen was er genoeg te zien. Een leuke en leerzame dag voor wellicht onze toekomstige brandweermannen & vrouwen.

De brandweer van Wassenaar gaf een kijkje achter de schermen door onder andere te laten zien, hoe zij te werk gaan als er een ongeval is waarbij het slachtoffer moet worden bevrijd. Vooral het moment dat de brandweer een auto in brand stak (om deze natuurlijk weer even later te doven) vonden de kleintjes adembenemend en waren erg enthousiast over hoe de brandweer te werk ging.

De brandweermannen en brandweervrouw hebben een leuke en leerzame dag neer gezet. Waarvoor chapeau! Zij hebben laten zien dat zij hun werk met passie uitvoeren & perfect teamwork leveren.

Laat ik niet verder kletsen en de foto’s voor zich laten spreken.

Tags

BrandweerWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top