Skip to content

Vrouwen 1 van Blauw-Zwart in het nieuw

27 mei 201357 second read

Wassenaar – Stichting Kinderdagverblijven Wassenaar (SKW) wacht met spanning op de oplevering, die zeer binnenkort zal plaatsvinden, van de prachtige paviljoens op het complex van rksv Blauw-Zwart.

Het team Vrouwen 1 van Blauw-Zwart is door bovengenoemde sponsor volledig in het nieuw gestoken. De dames en de club zijn daar zeer verguld mee. Samen met onder meer een groot reclamebord langs het hoofdveld en tenuesponsoring van nog een seniorenteam is Blauw-Zwart bijzonder in haar sas met de inwoning van deze stichting. Een “save haven” voor alle opvangkinderen, waaronder het onderdeel Sport BSO. Alle faciliteiten zijn beschikbaar.

De dames van het Blauw-Zwart team (in weze moeders in spé) lieten zich j.l zaterdag fotograferen voor de vermeende hoofdingang van de SKW behuizing, vlak voor hun laatste thuiswedstrijd tegen de dames van SJZ 1 die eindigde in 2-2. Een waarlijk mooi resultaat. Een prachtig en vooral een gezellig vrouwenteam, dat best nog wel wat aanvulling kan gebruiken.

Op de foto de directeur van SKW Nancy Veefkind, locatieleider SKW Blauw-Zwart Trudy Parlevliet, Secretaris SKW bestuur Bas van Staalduinen, trainer Wim Vosse en natuurlijk de “fine fleur” van Blauw-Zwart, onze dames.

Elbert van ’t Slot
bestuurslid Sponsoring & Publiciteit RKsv Blauw-Zwart

Tags

Blauw-ZwartBlauwZwartSKWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top