Skip to content

5 jaar Wassenaarders.nl in Wassenaar

1 januari 20152 minute read

Wassenaar – Vandaag bestaat Wassenaarders.nl alweer 5 jaar! Mijn “uit de hand gelopen hobby” is inmiddels uitgegroeid tot de succesvolle website die het nu is.

Dagelijks wordt de website door zo’n 1000 (oud-) Wassenaarders bezocht. Wij hebben op de verschillende social media kanalen bij elkaar zo’n 6000 volgers (zie het jaaroverzicht 2014 voor de exacte cijfers). Een succes wat ik van te voren nooit had durven dromen. Ook afgelopen jaar zijn we weer enorm gegroeid, de bezoekers zijn verdubbeld ten opzichte van 2013. En 2015 beloofd opnieuw een mooi jaar te worden.

Wassenaarders.nl & De Wassenaarse Krant
Zoals sommige van jullie misschien al weten werk ik sinds 1 november 2 dagen per week bij De Wassenaarse Krant. Vanaf afgelopen april was ik met Roël Karamat-Ali, directeur van De Wassenaarse Krant, in gesprek. Een paar koppen koffie en brainstorms verder ben ik sinds november in dienst bij De Wassenaarse Krant en gaat Wassenaarders.nl per vandaag met de krant samenwerken. DE twee media van Wassenaar bundelen na 10 jaar De Wassenaarse Krant en 5 jaar Wassenaarders.nl hun krachten.

Meer over onze samenwerking en nieuwe plannen kunt u lezen in De Wassenaarse Krant van deze week. Ook een interview met mij door Iris Oostlander op pagina 11.

Mocht u vragen/opmerkingen hebben over deze nieuwe samenwerking laat het ons dan weten doormiddel van een reactie hieronder, of via de mail!

Tags

WassenaarWassenaarders
Gerelateerde artikelen
Back To Top