Skip to content

Winst voor team 4 Badmintonclub Wassenaar

15 december 20152 minute read

Wassenaar – Voor het jaar 2015 is de laatste thuiswedstrijd in Sporthal de Schulpwei gespeeld door de vijf teams van Badmintonclub Wassenaar (gesponsord door Florein Zorg en Wassenaarders.nl). Team vier is het enige team dat deze week een winst neerzet, en doet zij met maar liefst 7-1. Team 1 speelt 4-4 gelijk, team 3 verliest met 1-7 en team 5 met 2-6.

Team 2 speelt deze week tegen de koploper en daar hebben zij spannende en leuke wedstrijden van gemaakt. Maarten Konings en Remco de Rooij gingen als eerste aan de bak met de herendubbel. De eerste set van de heren verliep niet heel goed en werd verloren in 10-21. De 2de set verging de heren een stuk beter maar de partij werd helaas verloren in de verlening (21-23). Hierna waren de dames Scarlet van der Kwaak en Sabine Roelandse aan de beurt. De eerste set was behoorlijk pittig met winst voor de tegenpartij. De BCW dames zetten alles op alles en wonnen de tweede set. De derde en beslissende set werd behoorlijk gestreden. De dames moesten helaas hun partij gewonnen geven. Maarten en Sabine speelden de eerste heren- en damessingle. Beide troffen een sterke tegenstander aan de overkant van het net, waardoor zij geen winstpunt binnen konden halen. Remco speelt dit seizoen voor het eerst een singlepartij. Remco speelt een goede partij en wint in twee sets! Scarlet speelde zeer goed in haar single maar verliest deze toch nipt. Als laatste de twee mixpartijen. De eerste, gespeeld door Maarten en Scarlet, was een zeer leuke partij, ook voor de toeschouwers. In drie sets maken zij net niet genoeg punten voor winst. Sabine en Remco spelen de laatste partij voor vandaag. Ook zij spelen in drie sets een goede wedstrijd, met winst voor BCW.

Volgend weekend spelen alle teams uit. Hierna gaan wij verder met de laatste wedstrijden van het seizoen in januari 2016. Voor een overzicht van de standen en de data van de wedstrijden kunt u een kijkje nemen op www.bcwassenaar.nl.

Tags

BadmintonCompetitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top