maandag 27 mei 2019

E Events

Ionica Smeets te gast bij de NPB

Wassenaar - Op zondag 17 april spreekt wiskundige, columniste en hoogleraar Ionica Smeets in de NPB tijdens een bezinningssamenkomst over alfa en beta culturen.

Ionica Smeets, wetenschapsjournalist en wiskundige, is hoogleraar wetenschapscommunicatie aan de Universiteit Leiden en publiceerde onder meer ‘Het exacte verhaal’, ‘Vallende kwartjes’ (met Bas Haring) en ‘Ik was altijd heel slecht in wiskunde’ (met Jeanine Daems). Zij was eerder te gast bij het TV programma ‘Zomergasten’ en heeft een wekelijkse column in het Volkskrant-magazine.

Van jongs af aan was Ionica geïnteresseerd in zowel alfa als beta vakken. Zij blijkt met haar publicaties en lezingen als weinig anderen in staat ingewikkelde wetenschappelijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

U bent van harte welkom bij deze bezinningssamenkomst op zondag 17 april om 10.30 uur in het gebouw van de Vrijzinnigen NPB aan de Lange Kerkdam 46 in Wassenaar. De toegang is vrij, wel is er een collecte.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief