woensdag 12 mei 2021

S Sport

SV Wassenaar gaat vol vertrouwen het nieuwe seizoen in

Wassenaar - Dat de SV Wassenaar vorig seizoen een mooi voetbaljaar heeft gehad in de zaterdag vierde klasse is niet onopgemerkt gebleven. Daarom kijkt ook hoofdsponsor Alarma 33 positief naar de start, op maandag 1 augustus, van het nieuwe seizoen.

Dit komt mede door de komst van de spelers Mulder (Rijnsburgse boys) Hoogervorst, Van Lochem en Vermeulen (allen Blauw Zwart), De Niet (ADS), Volskyi (TAC’90), Sambib (Quick Steps), El-Idroui (Toofan), Bizimana (Oranje Nassau), Bachynsky (geen club) en de overstap van zeven jeugdspelers uit de eigen opleiding.

Voor trainer Herman Kooijenga (foto) een mooie uitdaging om te trachten komend seizoen in de kopgroep mee te gaan draaien.

In de voorbereiding vindt het Alarma 33 Toernooi plaats, Het toernooi zal plaats gaan vinden op donderdagavond 11-08 en zaterdagmiddag 13-08.
De aanvang van de wedstrijden op donderdagavond zal zijn 19:30 en zaterdagmiddag om 14:00. Het toernooi wordt gespeeld met alleen de eerste elftallen.
do : SV Wassenaar - SV Oosterheem en HVV RAS - VV Moerkapelle

za : SV Oosterheem - HVV RAS en VV Moerkapelle - SV Wassenaar

De derde helft op zaterdagmiddag moet een gezellig afsluiting gaan worden met een BBQ en Live muziek. Dus kom kijken op sportpark Kerkehout in Wassenaar.