zaterdag 18 september 2021

A Algemeen

Word Vrijwilliger! Week 35 2016

Wassenaar - De Vrijwilligerscentrale Wassenaar (VCW) is het steunpunt voor vrijwilligerswerk in ons dorp. VCW is ervoor iedereen die geïnteresseerd is in vrijwilligerswerk. Voor alle betrokken mensen die iets wil bijdragen om Wassenaar zorgzamer, veiliger, sportiever, mooier, bruisender, kortom leuker te maken. VCW is er voor iedereen die vrijwilligerswerk of informatie over vrijwilligerswerk zoekt. Maar ook voor organisaties die vrijwilligers zoeken. Zij kunnen hun vacatures kosteloos in de VCW vacaturebank plaatsen. Hier vinden vraag en aanbod elkaar. Ga vrijblijvend langs en ontdek de vrijwilliger in jezelf.

Een selectie uit het aanbod:
* Zamel ten behoeve van het Ontmoetingscentrum De Oosthof oud papier in bij enkele adressen (vacaturecode M 042). Van de opbrengst worden leuke activiteiten georganiseerd voor oudere (buurt)bewoners.
* Talentum organiseert op dinsdagmiddag een sportinstuif voor kinderen van 4-12 jaar. Help jij mee deze activiteit te organiseren en zodoende kinderen in beweging te houden (vacaturecode E 040)?
* De Vrijwilligerscentrale Wassenaar zoekt een enthousiaste collega die het team van consulenten komt versterken. Help een dagdeel om kandidaat-vrijwilligers en vrijwilligerstaken met elkaar te “matchen” (vacaturecode B 068).
* Voor de VCW klussendienst zoeken wij een handige collega (vacaturecode L 012) die voor ouderen en/of gehandicapten met een smalle beurs kleine klussen (max. 1 dagdeel) wil opknappen.
* Voorlichting over slechthorendheid is belangrijk. Ben jij die gemotiveerde persoon die 1 x per maand wil helpen een inloop spreekuur vorm te geven (vacaturecode H 048).

Wil je meer weten over deze of andere vacatures in het vrijwilligerswerk? Ga vrijblijvend langs bij VCW in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12.00 uur. Vraag naar de vacaturemappen bij de Bibliotheek of het Gemeentehuis.

Vrijwilligerspashouders opgelet. Vrijwilligersfeest op 7 oktober!
Met je pas hebben jij en je partner/introduce gratis toegang tot het jaarlijkse vrijwilligersfeest in de Warenar op vrijdagavond 7 oktober a.s. Cabaretière Hester Macrander verzorgt een spetterend optreden en de jaarlijkse vrijwilligersprijzen zullen worden uitgereikt. Geef je nu op de Vrijwilligerscentrale o.v.v. je pasnummer! Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl voor meer informatie over de mogelijkheden van de vrijwilligerspas (korting bij tientallen bedrijven) en hoe deze aan te vragen.

Let op: Repair Café op andere locatie!

Het Repair Café op woensdag 14 september, waar kapotte spullen zo mogelijk door onze klussers worden gerepareerd en zodoende een tweede leven krijgen, vindt ditmaal plaats in de “Kracht van Wassenaar”, Industrieterrein Maaldrift, Rijksstraatweg 68. U bent welkom tussen 13.30 en 16.00 uur. Denk duurzaam, doe duurzaam.