dinsdag 11 augustus 2020

P Politiek

GroenLinks Wassenaar zet het op een rij

Wassenaar - Zal Wassenaar zelfstandig kunnen blijven en hoe ziet dat er dan uit? Is een combinatie in welke vorm dan ook met een andere gemeente mogelijk of wenselijk? Welke gemeente komt dan het meest in aanmerking? Wat zijn de consequenties van de diverse scenario’s? Welke voors en tegens zijn er en wegen die tegen elkaar op? Hoeveel kost het ene scenario vergeleken met het andere? Wat zijn de echte voor- of nadelen voor burgers in het dagelijks leven. Leveren we voorzieningen in en wat komt daarvoor in de plaats?

Deze en vergelijkbare vragen spoken door de hoofden van veel Wassenaarders, want dat er iets te gebeuren staat, is duidelijk. Van verschillende kanten wordt druk uitgeoefend en er moeten knopen doorgehakt worden op redelijk korte termijn. Als inwoners van Wassenaar willen we dan graag weten welke, maar niet altijd hebben we voldoende overzicht.

GroenLinks Wassenaar wil daarom diverse mogelijkheden voor u op een rij zetten en presenteert deze op 6 juni in de Plataan, Ernst Casimirstraat 54.
De avond begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.
Het is een avond om informatie uit te wisselen en om van gedachte te wisselen. Wees welkom, ongeacht uw politieke overtuiging of voorkeur voor een van de scenario’s

Bestuur GroenLinks Wassenaar

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief