donderdag 23 mei 2019

N Nieuws

GroenLinks reikt groen lintje uit aan IVN

Wassenaar - Met enige regelmaat reikt GroenLinks Wassenaar groene lintjes uit. Deze onderscheiding gaat naar Wassenaarders of instanties in Wassenaar die zich op positieve wijze inzetten voor duurzaamheid en milieu: mensen die hun nek uitsteken voor het doel dat ze nastreven. Afgelopen vrijdag heeft fractievoorzitter Aart van Sloten van GroenLinks Wassenaar het groene lintje uitgereikt aan Chrit van Ewijk, de voorzitter van IVN Den Haag. DIt voorafgaand aan een avondwandeling door Meijendel. “Het IVN en al haar vrijwilligers zetten zich met een aanstekelijk enthousiasme in om te laten zien hoe mooi en verrassend de natuur in ons dorp en de regio is. Het lintje is dan ook meer dan terecht” aldus Aart van Sloten.

IVN natuureducatie verzorgt excursies, cursussen voor volwassenen maar ook activiteiten voor kinderen en lezingen in de regio. Vaak zijn er geen of slecht geringe kosten verbonden aan de activiteiten waardoor ze toegankelijk zijn voor iedereen. “Ik raad dan ook iedereen aan om eens deel te nemen aan een activiteit” geeft de Wassenaarse fractievoorzitter als advies. Ook interesse? Kijk op www.ivn.nl voor activiteiten.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief