zaterdag 25 mei 2019

P Politiek

PvdA zet vrijwilliger in de bloemen

Wassenaar - Het mocht onderhand wel eens. Nadat zij zich meer dan 50 jaar belangeloos heeft ingezet voor de dorpsgemeenschap, werd Tini van der Heiden gekozen tot Vrijwilliger van het Jaar 2018. Ze werd al in het zonnetje gezet in theater Warenar, maar de PvdA deed er een schepje bovenop.

Voorzitter Jenneke Boerman en gemeenteraadslid Jan van Noort brachten een bloemetje naar de woning van Tini in de Dokter Weederlaan. In een geanimeerd gesprek passeerden de vele functies die Tini in de loop der jaren heeft gehad in Wassenaar. Ze is nog steeds actief in het ouderenwerk. En natuurlijk is de PvdA blij dat ze een trouwe bezoekster is van de bijeenkomsten van de partij.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief