maandag 26 september 2022

S Sport

Geslaagde examens bij Taekwondo Koryo in Wassenaar

Wassenaar - Op maandag 17 december heeft weer een aantal leerlingen met succes examen gedaan. Suhani is geslaagd voor haar blauwe slip en Taïr is geslaagd voor zijn groene slip. Sarosh, Shahab en Jette hebben hun gele band behaald en Quinten, Kelly, Kayla en Jennifer hebben hun gele slip verdiend.

Taekwondo is een van oorsprong Koreaanse martial art en een Olympische sport. Tijdens de lessen leren de leerlingen arm – en beentechnieken, sparren en worden er zelfverdedigingsoefeningen gedaan.

Taekwondo Koryo geeft les in de gymzaal van de St. Bonifaciusschool. Koryo is door de gemeente Den Haag verkozen tot de beste taekwondovereniging van regio Den Haag, is al jaren de nummer club één in Nederland en behoort tot de Europese topclubs.

Lijkt het je ook leuk om een keer een gratis proefles te volgen? Kom dan gerust naar Kloosterland 5. Wij trainen na de kerstvakantie vanaf 7 januari weer iedere maandag van 16:45 uur tot 17:45 uur.

Meer informatie?
Kijk op www.taekwondo-koryo.nl en www.facebook.com/koryo.denhaag of bel 070-3652215.
Free trial lesson? Please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. or call/app 06-27113188.