maandag 21 september 2020

P Politiek

Denk en praat op 15 maart mee op de VVD-verkeersavond!

Wassenaar - De verkeerssituatie in ons dorp is een veelbesproken kwestie; of het nu gaat om de ondertunneling van de N44, de afsluiting van de ‘Storm’, het eenrichtingsverkeer in de Johan de Witstraat of het dagelijkse sluipverkeer: het houdt de gemoederen zeer bezig. Daarom organiseren wij op vrijdag 15 maart in bar ’t Ruime Sop (van Zuylen van Nijeveltstraat 100) vanaf 20.00 uur een thema-avond over ‘Verkeer in en rond Wassenaar’. Deelnemers/sprekers zijn o.a. de Wassenaarse verkeerswethouder Caroline Klaver; lid van Provinciale Staten Mirjam Nelisse; en de VVD-raadsleden Bernard Menken en Iwein Borm.

Raadslid Menken: “Soms zijn problemen groot en oplossingen simpel. En soms zijn oplossingen ver weg. Maar iedere marathon begint met een eerste stap. Als we die met elkaar zetten worden de volgende stappen steeds makkelijker. De VVD Wassenaar weigert het doorgaande verkeer als simpel feit te accepteren. Daarom zetten we op alle nivo’s bij alle betrokken partijen druk op de ketel”.

Wij nodigen u van harte uit om op deze avond te discussiëren met de bestuurders en overige aanwezige dorpsgenoten over dit veelbesproken onderwerp.

De thema-avond is voor iedereen toegankelijk. Vanaf 19.30 uur staat de koffie en thee voor u klaar.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief