Skip to content

Sensationeel verloop van de competitie voor de Wassenaarse Volleybal Vereniging

26 april 20193 minute read

Op 11 en 12 april j.l. zijn voor WVV de laatste competitiewedstrijden gespeeld. Het bleek een schitterende afsluiting van een spannend en vol vechtlust verlopen seizoen. Spectaculair want zowel de Mix 1 als de Mix 2 werden Kampioen.

Uiteraard de verwachtingen waren hooggespannen. De trainer van WVV senioren, Wil Westgeest, meende bij voorbaat dat de mixteams mee kon strijden voor een toppositie op de ranglijst maar dat het zo zou lopen was niet voorzien.
Natuurlijk de speelsters en spelers van de WVV mixteams kunnen een aardig ‘balletje’ spelen maar het moet toch altijd nog maar weer gedaan worden. Want gelet op de gevorderde leeftijd van een aantal spelers/-sters (enkele ruim boven 60!!) is het des te opzienbarender dat zij het ook dit seizoen weer wisten te klaren. Kampioen worden. De WVV mix 1 deden dat in regio West, poule B en de WVV mix 2 in regio West, poule C. Zij wisten het tegen teams bemenst met duidelijk jongere spelers telkens weer knap tot een goed einde te brengen. De mix 2 heeft zelfs geen wedstrijd verloren. (4x gelijk en 8x winst waarvan 7 met 4-0) voorwaar een knap staaltje volleybal.

De WVV heren 1 spelend in de Toppoule van de recreatie had enkele keren de pech zonder wisselspelers te moeten strijden en in deze klasse scheelt dat een slok op een borrel. De nr. 1 en 2 in de poule waren een maatje te groot maar de nr’s 3 t/m 7 waren zeer aan elkaar gewaagd. Zo werd van de nr. 3 met 3-1 gewonnen en werd ook van de kampioen een punt gepakt. In totaliteit wisten zij 21 punten meer te behalen dan het vorige seizoen. (5 tegen 26 nu!!)

Het is dus niet zo vreemd dat de WVV-ers alweer volverwachting uitkijken naar het volgende seizoen. Wat zal dat brengen want volleyballen is een machtig mooie sport en bij een sociale vereniging zoals WVV is, staat ook het speelplezier op een hoge plaats.

Wil je ook eens ervaren of volleybal iets voor jou is dan kan dat. We spelen nog een aantal onderlinge partijtjes op de woensdagavond 8, 15 en 22 mei 2019 in sporthal De Schulpwei aan de Dr. Mansveltkade 1 en beginnen om 20:15 uur.

Dus verlaat die luie stoel, pak je sport out-fit en doe gelijk mee. WVV rekent geen inschrijfgeld en op genoemde data mag je vrijblijvend meedoen.
Info is te verkrijgen bij Jeanne Taal via secretaris@wvv-wassenaar.nl of mobiel 06-24848258.

Tekst: Jan Rijskamp
Foto: Marjanne v.d. Velde
Onderschrift foto: Wethouder Zweerts de Jong met de aan de WVV aanvoerders uitgereikte kampioensschalen.

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top