maandag 27 mei 2019

A Algemeen

Nieuwe buslijn tussen Wassenaar en Voorschoten

In juli vorig jaar is al bekend geworden dat EBS de opvolger van Connexxion wordt en per augustus 2019 de buslijnen in onze regio gaat verzorgen. EBS is een relatief klein bedrijf wat momenteel het busvervoer op Voorne-Putten verzorgt.

Dinsdag 7 mei maakte wethouder Klaver-Bouman tijdens de commissievergadering Fysieke Leefomgeving bekend dat er (weer) een bus komt die Wassenaar en Voorschoten zal verbinden. Deze bus zal op weekdagen rijden. In de spits vier maal per uur en buiten de spits twee maal per uur. Verdere details over de exacte route en startdatum van deze bus werden nog niet bekend gemaakt; maar er zal op korte termijn een persbericht vanuit de gemeente volgen. Deze zullen wij uiteraard plaatsen.

Vrij recent (2011-2012) is er een proef geweest met een buslijn tussen Voorschoten en Wassenaar, dit was toentertijd lijn 44. Dit was geen succes en is derhalve opgeheven. Een flimpje over de laatste busrit is nog hier te zien.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief