vrijdag 18 juni 2021

S Sport

Blauw-Zwart sponsor van de maand: Hugo Zandvliet Schilderwerken

Voor de sponsor van de maand juni is Carl Verburg met een heerlijke taart, aangeboden door Bakker Niek Kaptein, langs geweest bij Dave Zandvliet van Hugo Zandvliet schilderwerken. Zij steunen met hun bedrijf Blauw-Zwart.

Carl: Vertel eens wat over Hugo Zandvliet Schilderwerken en jou rol binnen deze organisatie.
Dave: Ik ben zelf meewerkend eigenaar, ik ben in 2009 mede-eigenaar geworden. Hoofdzakelijk hebben wij onze klanten in Wassenaar en de directe omgeving. Dit zijn zowel zakelijke-als particuliere klanten.

Carl: Hoe zie jij de toekomst van Hugo Zandvliet Schilderwerken?
Dave: Het bedrijf loopt ondanks de coronacrisis goed en ik zie de toekomst positief tegemoet. Voor de komende periode lopen de aanvragen goed.

Carl: Even over Blauw-Zwart. Waar moeten de Blauw-Zwarters jou en Hugo Zandvliet Schilderwerken van kennen?
Dave: Ik ben op dit moment de trainer van de MO 13-1. Wij doen dat met z’n vieren. Ik ga bij uit- en thuiswedstrijden van het eerste kijken en wij zijn uiteraard ook sponsor van de club.  Zelf heb ik tot mijn 30e jaar gevoetbald en heb altijd wel in selectie-elftallen gevoetbald.

Carl: Wat heb jij met sport in het algemeen en Blauw-Zwart in het bijzonder.
Dave: Ik ben sowieso sportliefhebber, onder anderen hebben we een groepje van Blauw-Zwarters die zondagochtend toertochtjes maken. Door lichamelijk ongemak ben ik vroeg gestopt met voetballen. Ik kijk graag naar verschillende sporten op tv, met name schaatsen en wielrennen.

Carl: Heb jij nog advies of tips of wil je verder nog wat kwijt?
Dave: Vrijwilligers zijn nodig en onmisbaar, ik vind wel dat de vrijwilligers altijd goed gewaardeerd moeten worden. Eigenlijk zouden nog meer ouders moeten opstaan om hun steentje bij te dragen. Vooral in deze moeilijke periode voor onze voetbalvereniging zijn vrijwilligers onmisbaar.