Skip to content
Archieffoto.

Zomerstop jongerencentrum Boven tijdens de vakantie

Gro-up Buurtwerk Wassenaar
12 juli 20242 minute read

Jongerencentrum Boven is alleen nog de eerste week van de vakantie open t/m 19 juli. Hierna zal het jongerencentrum een zomerstop houden ook voor de meidenwerk activiteiten. In de afgelopen vakanties is de terugloop van jongeren die het centrum bezoeken groot geweest waardoor het niet rendabel bleek om het jongerencentrum te openen. Het jongerenwerk signaleert de afgelopen jaren al dat tijdens de vakantie veel jongeren zich vermaken op andere plekken of op vakantie gaan.

Volgende week organiseert het jongerenwerk in samenwerking met de Bieb Wassenaar een workshop sieraden maken voor meiden. Deze workshop is op donderdag 18 juli van 10:30 tot 12:30. Deelname kost € 2 dit is inclusief een glaasje limo en wat lekkers. De meiden mogen uiteraard hun zelfgemaakte sieraden mee nemen na afloop. Er kunnen maximaal 15 deelnemers aan mee doen. Het is voor meiden in de leeftijd 10 t/m 16 jaar. Wij hopen heel veel meiden te verwerkomen in de Bieb volgende week. Kaartjes kunnen gekocht worden via de site van de Bieb via: www.obvw.nl/jeugd Neem je vriendinnen mee en kom ook sieraden maken tijdens deze gezellige meiden activiteit. Meidenwerkers Simone Stap en Manon Vaillant zullen ook aanwezig zijn tijdens deze activiteit. Locatie de Bieb Wassenaar Langstraat 40.

Het jongerenwerk wil verder alle inwoners van Wassenaar een fijne vakantie wensen. Tijdens de vakantie is er altijd in iedergeval 1 jongerenwerker aanwezig en bereikbaar. Na de zomer hopen wij weer heel veel jongeren te verwelkomen in ons jongerencentrum Boven. In de vakantie zijn we nog wel te vinden op straat tijdens onze ambulante rondes. Wellicht zie je ons nog fietsen op onze gro-up fietsen binnen Wassenaar.

Hieronder vindt U nogmaals al onze contactgegevens:

Rens Cornelisse: 0635130078

Wouter Rijneveld: 0646602813

Simone Stap: 0619789178

Manon Vaillant: 0631004733

Meer weten? Wil je meer weten over wat het jongerenwerk voor jou(w kind) kan betekenen? Neem dan contact met een van onze jongerenwerkers via de website: https://www.gro-up.nl/locaties/buurtwerk-jongerenwerk-wassenaar-bw/

Tags

Gro- up BuurtwerkJongerencentrum BovenJongerenwerk WassenaarWassenaarZomervakantie
Gerelateerde artikelen
Back To Top