Skip to content
Fotocredit: SMOW

Programmaboekje SMOW; activiteitenaanbod najaar 2024

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
5 september 20242 minute read

Tijdens de Week van de Ontmoeting (26 sept. – 2 okt.) organiseren Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar en andere Wassenaarse organisaties tal van activiteiten. En vanaf eind september gaan ook allerlei activiteiten in de 3 ontmoetingscentra de Oosthof, de Plataan en de Peppel van start. De activiteiten zijn toegankelijk voor mensen van alle leeftijden en staan opgenomen in het programmaboekje van SMOW. Als je aan de activiteiten wilt meedoen, meld je dan tijdig aan (liefst 1 week van tevoren).

Ben je muzikaal aangelegd? Op 1 oktober komt DJ Jacco Spaargaren in het kader van de nieuwe maandelijkse muziekmiddag “Music was my first love” met zijn vinyl platencollectie naar de Oosthof en draait hij met plezier verzoekjes van de aanwezigen. Op dezelfde avond kun je meedoen aan een gratis introductie les van de gitaarcursus “I’ve got the blues” en je opgeven voor de 10-delige cursus die op 15 oktober begint.

Ben je creatief aangelegd? Kom je creativiteit uitleven bij Origineel en Zelfbedacht in de Oosthof of Haak aan bij Linda in de Peppel.

Wil je liever actief bezig zijn en bewegen? Meld je aan voor de wandelgroep Fresh Air Walk of voor Lekker bewegen (voor senioren) met Tessa of de aerobics lessen van Toon.

Er staan nog veel meer leuke activiteiten in het programmaboekje! Het boekje is online te vinden op de website van SMOW. Je kunt de website d.m.v. onderstaande QR-code vinden. Het programmaboekje is ook gratis op te halen op Van Heeckerenstraat 2 en tijdens de koffieochtenden bij de 3 ontmoetingscentra.

Tags

ActiviteitenaanbodNajaar 2024ProgrammaboekjeSMOWStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top