Skip to content
Fotocredit: PR

Halloween Vibes in de Warenar

Theater Warenar
23 oktober 20242 minute read

Halloween komt eraan en ook in Theater Warenar zal dat te merken zijn. Creatievelnigen kunnen hun lol op komende week in Theater Warenar. Kom een prachtige Pompoen snijden, of verkleed je als een dead celebrities en kom dansen op macabere muziek!

DANSEN MET HET GENOOTSCHAP – Zaterdag 26 oktober vanaf 21.00 uur draait Het Genootschap, bestaande uit vijf Wassenaarse DJ’s, heerlijke deuntjes voor iedereen boven de 18 jaar.

Deze avond staat geheel in het teken van Halloween. Dus “Dress up to impress!” Voor het beste outfit valt er wat te winnen.
Kom gekleed als je favoriete Dead Celebrity. Bijvoorbeeld Zombie Marlyn Monroe of Vampier Elvis. Het Genootschap is benieuwd naar jullie creativiteit en draait deze avond heerlijkste hitjes, house, 90’s en 00’s.

Vanaf 21.00 uur draaien DJ’s Robbin, Ewoud, Luc, Bas en Rick voor de Halloween vierende 18-plussers. Come in if you dare…

Kaarten in de voorverkoop online: www.warenar.nl

Voorverkoop € 5,- | Aan de deur: €7,50

Zaterdag 26 oktober 2024 – Start 21.00u | 18+

NEXT LEVEL PUMPKIN CARVING – Maandagavond  28 oktober worden er workshops pompoen snijden gegeven: tussen 18:00 en 22:00 in Theater Warenar Wassenaar.

Altijd al de pompoenen van je dromen willen snijden maar wist je niet hoe. Lisanne, een van de ambulante horeca medewerkers van Theater Warenar, brengt je de oplossing met deze workshop pompoen snijden.

Leuk voor jong en oud en het scheelt thuis een hoop rommel! Een drankje, de pompoen en een versnapering zitten bij de prijs inbegrepen.

Zien we je daar?

Reserveren kan door een bericht te sturen naar 06 3983 3391

Tags

HalloweenHalloween vibesTheater WarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top