Skip to content

Blauw-Zwart hapert even, maar rolt daarna Leidse Boys met 3-8 op

27 oktober 20142 minute read

Wassenaar – Het doelpuntenmotortje van Blauw-Zwart pruttelde het afgelopen weekeinde het eerste halfuurtje van de uitwedstrijd aan de boorden van het Rijn-Schiekanaal in Leiden, maar daarna werd Leidse Boys in Leiden gedecideerd met 3-8 aan de kant gezet. En de score had, gezien de vele slordig gemiste kansen van de Wassenaarse UTS Van der Geest Verhuizingen en UTS Abbink Logistiek-brigade, eigenlijk boven de tien doelpunten moeten uitkomen.

Het viel wel te verwachten dat Leidse Boys, dat een zeer zwak seizoen draait en puntloos onderaan staat in de vierde klasse, weinig tegenstand zou kunnen bieden. Maar dat de Blauw-Zwart-achterhoede zo weinig geconcentreerd van start zou gaan en de Leidenaren tot de stand 3-3 gelijk op liet gaan deed heel wat wenkbrauwen van de trouwe Wassenaarse supportersschare fronsen. Adrian Koziel, Dario Ditmar en Guy van Vliet zorgden er gelukkig voor dat de 3-3 (na een half uurtje al!) op het niet aanwezige scorebord stond. Via Kim Theil, Guy van Vliet en Adrian Koziel konden beide ploegen met de korfbalstand 3-6 thee gaan drinken.

Mede omdat de scheidsrechter van dienst in de tweede helft wonderlijk zout op wonderlijke slakken legde, Blauw-Zwart vrolijk kansen bleef missen en Leidse Boys vruchteloze pogingen bleef ondernemen (hulde overigens dat ze dat zonder gefrustreerde trappen en overtredingen bleven doen), mede door al deze ontwikkelingen dus, had de tweede helft eigenlijk net zo goed administratief af kunnen worden gedaan. Maar dan hadden Adrian Koziel en Kim Theil (na goed werk van Guy van Vliet) niet de 3-8 in de boeken kunnen krijgen. Omdat je een overwinning met zulke cijfers niet wekelijks meemaakt mag je zo’n monsterscore best koesteren!

Tags

BlauwZwartVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top