zaterdag 25 september 2021

S Sport

Blauw-Zwart Sponsor van de maand: Hamaco

Voor de sponsor van de maand juni is Carl Verburg met een heerlijke taart, aangeboden door Bakker Niek Kaptein, langs geweest bij Bob en Erik Topper van Hamaco Verhuur. Zij steunen met hun bedrijf Blauw-Zwart.

Carl: Vertel eens wat over Hamaco en jullie rol binnen deze organisatie

Bob en Erik: Wij zijn allebei eigenaar van het bedrijf. Wij hebben het bedrijf in 2005 overgenomen. Samen met drie medewerkers runnen wij het bedrijf dat spullen verhuurt aan alle Wassenaarse ondernemers. Van boor tot graafmachine van hoogwerker tot steiger.

Carl: Hoe zien jullie de toekomst van Hamaco?
Erik en Bob: Rooskleurig! Zelfs in deze corona tijd loopt het gewoon goed door. Wij hopen gestaag door te groeien en het machinepark nog meer uit te kunnen breiden zodat we nog meer mensen kunnen helpen.

Carl: Even over Blauw-Zwart. Waar moeten de Blauw-Zwarters jullie en Hamaco van kennen?
Bob en Erik: We hebben allebei de gehele jeugd doorlopen bij Blauw-Zwart en ook nog samen in Zaterdag 3 gevoetbald. Dit was een vriendenteam met o.a. Sander Versteeg, Michael de Haas Richard Rooijakkers, en nog veel meer! Vele Blauw- Zwarters zijn ondernemer die wel eens wat nodig hebben en het bij ons komen huren.

Carl: Wat hebben jullie met sport in het algemeen en Blauw-Zwart in het bijzonder?
Erik en Bob: Wij zijn zelf sowieso voetballers geweest. We vinden het belangrijk dat iedereen kan sporten. Daarom sponsoren wij niet alleen het voetbal maar ook andere sportverenigingen binnen Wassenaar.

Carl: Heb jullie nog advies of tips of willen jullie verder wat kwijt?
Bob en Erik: We vinden dat alle kinderen gelijkwaardige training moeten krijgen, met name bij de jongste jeugd. Het verschil is hier erg groot. En,….. wees zuinig op de vrijwilligers en de sponsoren!